Logo Lotto

Lotto Jackpot valt in gemeente Breda

Rijswijk, Bij de Lotto-trekking van zaterdag 28 november is de Jackpot van 2,5 miljoen euro gevallen op een lot van een abonneespeler uit de gemeente Breda. De prijswinnaar had de zes winnende getallen 7 - 12 - 18 - 24 - 31 - 36 goed voorspeld.

'De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd om langs te komen op ons kantoor in Rijswijk voor ‘eerste hulp bij geluk’. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom’. Ik kijk uit om de prijswinnaar te mogen ontvangen, aldus Tatiana Pijnenburg, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is.

9e keer dit jaar dat de Lotto Jackpot valt Het is de 9e keer dit jaar dat de Lotto Jackpot is gevallen. Op 20 november viel de Lotto Jackpot in Amsterdam, 11 oktober in Bovenkarspel, op 26 september in de gemeente Tiel, op 12 september in Gorinchem, op 5 september in gemeente Twenterand, op 15 augustus in Ermelo en in Rotterdam, op 11 juli in Amsterdam en op 20 juni in de gemeente Laarbeek.

Bruto geldprijs
De Lotto Jackpot van 2,5 miljoen euro is een bruto geldprijs. Dat betekent dat de winnaar over dit bedrag nog 30,1% kansspelbelasting moet betalen.

Anonimiteit winnaars
Lotto stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.