Logo Lotto

Lotto Jackpot van 2,5 miljoen euro valt in Gorinchem

Rijswijk, Een inwoner van Gorinchem heeft afgelopen zaterdagavond 12 september de Lotto Jackpot van maar liefst 2,5 miljoen euro gewonnen. De nieuwe miljonair had alle zes de getallen goed voorspeld toen hij of zij online een lot kocht. De winnende getallen zijn 6 - 12 - 19 - 26 - 28 - 33.

Eerste Hulp bij Geluk
De gelukkige winnaar wordt uitgenodigd op kantoor van Nederlandse Loterij, waar Lotto een onderdeel van is. De kersverse winnaar ontvangt hier 'Eerste Hulp bij Geluk'. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

"Dat is een leuke verrassing op zaterdagavond, als je ontdekt dat je in één klap miljonair bent geworden." zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij. "We feliciteren de winnaar van harte met deze geweldige prijs!"

5e keer dit jaar dat de Lotto Jackpot valt
Het is de 5e keer dit jaar dat de Lotto Jackpot is gevallen. Op 5 september viel de Lotto Jackpot in gemeente Twenterand, op 15 augustus in Ermelo en in Rotterdam, op 11 juli in Amsterdam, op 20 juni in de gemeente Laarbeek. Op 9 mei viel de Lotto XL Hoofdprijs van 1 miljoen euro in Rotterdam.