Logo Eurojackpot

Primera in Schiedam verkoopt winnend lot van Eurojackpot. Het lot levert winnaar € 514.666,40 op.

Rijswijk, Gisteravond is bij de wekelijkse trekking van Eurojackpot een prijs gevallen van € 514.666,40 op een lot dat in Schiedam is verkocht. De winkel waar het geluk over de toonbank ging is Primera De Wolf aan Groenelaan 103.

Oproep aan de winnaar
De winnaar wordt verzocht zich te melden bij Nederlandse Loterij, zodat het lot gecontroleerd kan worden en het prijzengeld kan worden uitbetaald. “Dat is een leuke start van het weekend” zegt Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is.. “Ik kijk ernaar uit de winnaar te ontvangen op ons kantoor in Rijswijk.” Nederlandse Loterij maakt de namen van prijswinnaars niet bekend.

Zes getallen goed voorspeld
Bij de Eurojackpottrekking van vrijdag 28 februari werden de getallen 12 – 22 – 24 – 29 – 38 en bonusgetallen 5 en 6 getrokken. De winnaar had de eerste vijf getallen en een van de twee bonusgetallen goed voorspeld. Hij of zij was niet de enige. Drie andere spelers hebben ook elk € 514.666,40 gewonnen. Zij komen uit Duitsland, Polen en Noorwegen. Het gaat om een brutoprijs.

Jackpot is niet gevallen
De Jackpot van 35 miljoen is gisterenavond niet gevallen en groeit naar verwachting tot 47 miljoen voor de trekking van aanstaande vrijdag.