Logo Staatsloterij

Staatslot uit Bolsward blijkt 7,5 miljoen euro waard

Rijswijk, Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 mei 2020 is de Jackpot van 7,5 miljoen euro netto gevallen op een heel lot dat is verkocht in Bolsward. Het winnende lotnummer is EN 36413. De kersverse multimiljonair wordt opgeroepen zich te melden bij de Staatsloterij.

Begeleiding
De winnaar heeft zich nog niet gemeld bij de Staatsloterij. "Je zult maar ineens multimiljonair zijn. We bieden deze winnaar graag wat Eerste Hulp bij Geluk. We hopen deze geluksvogel binnenkort persoonlijk te mogen feliciteren op ons kantoor in Rijswijk" zegt Sander van de Vooren, woordvoerder van de Staatsloterij.

De winnaar ontvangt advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Het winnende Staatslot is verkocht bij supermarkt Jumbo aan de Snekerstraat in Bolsward.

Jackpot is 7,7 miljoen euro op 10 juni
De Jackpot staat bij de volgende trekking op 10 juni 2020 op 7,7 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de Jackpot op 10 juni valt is 1 op 7.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de namen van prijswinnaars niet bekend.

Belastingvrij
Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.