Logo Staatsloterij

Staatslot uit Kampen blijkt 1 miljoen waard

Rijswijk, De XL Hoofdprijs van Staatsloterij is gevallen in Kampen. Het lot met nummer FE 16514 is gekocht bij de Albert Heijn gelegen aan de Meeuwenweg 19. De reguliere Hoofdprijs van 1 miljoen euro is gisterenavond gevallen in gemeente Zaltbommel.

"Je zult maar ineens multimiljonair zijn. We bieden deze winnaar graag ‘Eerste Hulp bij Geluk’. We hopen deze geluksvogel binnenkort persoonlijk te mogen feliciteren op ons kantoor in Rijswijk" zegt Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

XL-trekking
De XL-trekking is een maandelijkse extra trekking op de 10e van de maand, waaraan spelers voor 2,50 euro extra kunnen deelnemen en zo kans maken op prijzen van 100 euro tot 1 miljoen euro. De XL-prijzen zijn getrokken uit alle verkochte lotnummers en worden uitgekeerd als voor de XL optie is betaald.

Jackpot gevallen
De Staatsloterij Jackpot van 10,2 miljoen euro is gevallen op een lot van een onlinespeler uit Venlo. Dit betekent dat de Jackpot op 10 september op 7,5 miljoen euro staat. De valkans is dan 1 op 7.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.