Logo Toto

TOTO vergroot steun aan het Nederlands voetbal

Rijswijk, TOTO is vanaf komend voetbalseizoen sponsor van verschillende voetbalclubs. Feyenoord, PSV, FC Utrecht, ADO Den Haag, FC Groningen, SC Heerenveen, Sparta, FC Twente, RKC Waalwijk en Willem II hebben elk een sponsorovereenkomst getekend. Met deze sponsorovereenkomsten vergroot TOTO de steun aan het Nederlandse voetbal.

TOTO is sinds de oprichting door de KNVB in 1957 onlosmakelijk verbonden met het Nederlands voetbal. TOTO werd toen door de KNVB opgericht om met de inkomsten voetbalverenigingen te ondersteunen. De band tussen TOTO en het Nederlands voetbal is sindsdien alleen maar sterker geworden. Als partner van het Nederlands elftal en als naamgevend sponsor van de TOTO KNVB Beker, steunt TOTO het Nederlands voetbal al jaren.

Over TOTO
TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.