Logo Staatsloterij

Winnaar in Gouda gevonden: vierde winnaar Oudejaarstrekking 2019 meldt zich

Rijswijk, De vierde winnaar van de negen gezochte winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 heeft zich gemeld bij Staatsloterij. Eind november deed Staatsloterij een ultieme oproep om deze winnaars te vinden. Het winnende Oudejaarslot met lotnummer BD 42906 is vorig jaar gekocht bij de Primera aan de Markt in Gouda.

“Eind november zijn we gestart met onze landelijke zoektocht in een uiterste poging om de negen winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 op te sporen”, vertelt Karen van Schie, woordvoerder van Staatsloterij. “Vanochtend heeft de winnaar van de MINI uit Gouda zich gemeld bij Staatsloterij met het winnende lot. De zoektocht van Staatsloterij had drie keer eerder resultaat: begin december meldden de winnaars van één MINI uit Zuidwolde en twee ‘halve’ MINI’s uit Hellevoetsluis en Veldhoven zich. We zoeken nu nog vijf winnaars en we hopen dat zij zich op de valreep van dit jaar nog melden.”

Nog vijf winnaars gezocht Staatsloterij zoekt nu nog naar de winnaars van drie MINI’s en twee ‘halve MINI’s’ - want spelend met een half Oudejaarslot. De winnende loten zijn gekocht in Amsterdam, Spijkenisse, Breda, Groningen en Franeker. De winnaars hebben tot 31 december 2020 23.59 uur de tijd om hun prijs te claimen.

*gevallen op een ½ Oudejaarslot

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht