Logo Staatsloterij

Winnaars in Zuidwolde en Hellevoetsluis gevonden

Zoektocht Oudejaarstrekking Staatsloterij heeft meteen resultaat

Rijswijk, Twee van de negen gezochte winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 hebben zich nu al gemeld bij Staatsloterij. Dat gebeurde binnen een week na de oproep die Staatsloterij op dinsdag 24 november heeft gedaan. De winnaar van de MINI kocht het winnende Oudejaarslot met lotnummer DR 46830 vorig jaar bij Boek- en Kantoorboekhandel Dick Spijkerman in Zuidwolde. De winnaar van een ‘halve’ MINI - want spelend met een half Oudejaarslot - kocht het lot met nummer DK 72587 bij de Albert Heijn, Struytse Hoeck in Hellevoetsluis.

“Vorige week zijn we gestart met onze landelijke zoektocht in een uiterste poging om de negen winnaars van de Oudejaarstrekking 2019 op te sporen”, vertelt Tatiana Pijnenburg woordvoerder van Staatsloterij. “De media-aandacht heeft hierbij enorm geholpen. We zijn ontzettend blij dat zich nu al twee winnaars hebben gemeld en we deze geluksvogels heel blij kunnen maken. We hopen dat de andere winnaars zich ook snel melden.”

Beide winnaars hadden een verklaring waarom zij hun winnende Oudejaarsloten nog niet hadden ingeleverd. De prijswinnaar die in Zuidwolde zijn lot heeft gekocht, wilde de loten laten controleren op het moment dat hij of zij loten voor de komende Oudejaarstrekking ging kopen. De berichtgeving in de media was aanleiding om de loten eerder te laten controleren. De prijswinnaar die in Hellevoetsluis het winnende lot kocht, wist dat daar een prijs op was gevallen, maar koos ervoor om de prijs niet meteen op te halen. De prijswinnaar had het lot goed bewaard. De meeste prijswinnaars willen meteen hun prijs ophalen, dus dit is een uitzondering.

Nog zeven winnaars gezocht
Staatsloterij zoekt nu nog naar de winnaars van vier MINI’s en drie ‘halve MINI’s’ - want spelend met een half Oudejaarslot. De winnende loten van deze prijzen zijn gekocht in Amsterdam, Gouda, Spijkenisse, Breda, Veldhoven, Groningen en Franeker. De winnaars hebben tot en met 31 december 2020 23.59 uur de tijd om hun prijs te innen.

*gevallen op een ½ Oudejaarslot

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht