Logo Staatsloterij

Abonneespeler Staatsloterij uit gemeente Noardeast-Fryslân wint 1 miljoen euro

Rijswijk, Bij de trekking van de Staatsloterij van zondagavond 10 oktober is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit de gemeente Noardeast-Fryslân in Friesland. Het winnende lotnummer is GV 66513.

“Dat is een leuke afsluiting van het weekend voor deze Staatsloterij speler; hij of zij start de week als kerverse miljonair.” Zegt Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider van de Staatsloterij. “Ik nodig de winnaar van harte uit bij ons op kantoor zodat ik deze geluksvogel persoonlijk kan feliciteren!”

Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij het nieuw verworven rijkdom, dat heet ‘Eerste Hulp bij Geluk’.

De Jackpot is niet gevallen
De Jackpot is niet gevallen en staat daarom bij de volgende trekking van 10 november op 23,6 miljoen euro netto.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.