Logo Krasloten

Bruna Bussum verkoopt Kraslot met hoofdprijs van 50.000 euro

Rijswijk, De koper van een Kraslot bij Bruna Bussum heeft de hoofdprijs van 50.000 euro netto gewonnen. Het winnende lot was een Zilvervloot-Kraslot.

Bij het Zilvervloot-spel kras je eerst je coördinaten open en vervolgens alleen deze coördinaten op het speelveld. Als er een volledig symbool op het speelveld verschijnt, is dat goed voor een geldprijs. Het Krasloten-spel Zilvervloot heeft een totale prijzenpot van ruim anderhalf miljoen euro.

Prijswinnaars anoniem
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Krasloten
Krasloten is een van de negen kansspelen van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij 928,9 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van 168,5 miljoen euro.