Logo Krasloten

Hoofdprijs 200.000 December Kalender geclaimd

Rijswijk, De eerste hoofdprijs van de December Kalender €10 is geclaimd. De winnaar heeft zijn of haar December Kalender gekocht bij Kantoorboekhandel Thea in Roggel en wint 200.000 euro netto. Dit betekent dat er nog één hoofdprijs van de December Kalender €10 niet is geclaimd, naast nog vele andere prijzen.

Voor het twintigste jaar op rij introduceert Krasloten de December Kalender. Dit jaar zijn er daarom extra 20 euro prijzen toegevoegd. De December Kalender van Krasloten kent twee versies; een €10 Kraslot en een €5 Kraslot. Van de December Kalender €5 zitten alle hoofdprijzen nog in het spel.

Anonimiteit
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend. Het gaat hier om een netto prijs.

Over Krasloten
Krasloten is een merk van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.