Logo Miljoenenspel

Inwoner Leidschendam miljonair na winnen hoofdprijs van Miljoenenspel

Rijswijk, Leidschendam is een miljonair rijker. Een abonneespeler van Miljoenenspel had geluk want op zijn of haar lotnummer 12424M viel tijdens de trekking van zaterdagavond 11 september maar liefst 1 miljoen euro.

"Dat is een leuke verrassing op zaterdagavond als je ontdekt dat je in één klap miljonair bent geworden." zegt prijswinnaarbegeleider Sander van de Vooren van Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onderdeel van is. "We feliciteren de winnaar van harte met deze geweldige prijs!"

Netto prijs
De kersverse miljonair krijgt het prijzengeld belastingvrij op zijn of haar bankrekening overgemaakt.

Eerste Hulp bij Geluk
De gelukkige winnaar wordt door Nederlandse Loterij, uitgenodigd voor 'Eerste Hulp bij Geluk'. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

Over Miljoenenspel
Miljoenenspel is een spel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.

Leidschendam is een miljonair rijker. Een abonneespeler van Miljoenenspel had geluk want op zijn of haar lotnummer 12424M viel tijdens de trekking van zaterdagavond 11 september maar liefst 1 miljoen euro.