Logo Lotto

Inwoner Rosmalen wint Lotto Jackpot van 2,5 miljoen euro

Rijswijk, Bij de Lotto-trekking van zaterdag 8 mei is de Jackpot van 2,5 miljoen euro gevallen op een lot van een abonneespeler uit Rosmalen. De prijswinnaar had de zes winnende getallen 3 - 7 - 24 - 30 - 38 - 42 goed voorspeld.

Eerste hulp bij geluk 'Al twee weekenden op een rij is het raak, de Lotto Jackpot is weer gevallen. Dit keer is het een abonneespeler uit Rosmalen die zijn of haar geluk niet op kan. Ik nodig deze gelukkige winnaar van harte uit om langs te komen op ons kantoor in Rijswijk voor ‘eerste hulp bij geluk’ aldus Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is.

Derde keer dat de jackpot valt in 2021
Het is de derde keer dit jaar dat de Lotto Jackpot valt. In maart van dit jaar viel een Lotto Jackpot van 5,4 miljoen euro in de gemeente Zevenaar. Vorige week, op 1 mei, viel de Lotto Jackpot van 3,7 miljoen in Tiel. In 2020 viel de jackpot maar liefst 9 keer en was daarmee de vaakst vallende jackpot van Nederland.

Bruto geldprijs
De Lotto Jackpot van 2,5 miljoen euro is een bruto geldprijs. Dat betekent dat de winnaar over dit bedrag nog 30,1% kansspelbelasting moet betalen.

Anonimiteit winnaars
Lotto stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.