Logo Staatsloterij

Inwoner uit Vlaardingen wint 1 miljoen euro met de Staatsloterij

Rijswijk, Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 augustus is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit Vlaardingen. Het winnende lotnummer is DS 95429.

"Deze prijswinnaar heeft de zomervakantie snel terugverdiend met het winnen van 1 miljoen euro netto, gefeliciteerd met deze geweldige prijs" zegt Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider van de Staatsloterij. “Ik nodig de gelukkige winnaar van harte uit om langs te komen bij Staatsloterij zodat we hem of haar persoonlijk kunnen feliciteren. Het prijzengeld wordt automatisch overgemaakt naar deze speler.”

Eerste Hulp bij Geluk
De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom; dat heet Eerste Hulp bij Geluk. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

Jackpot groeit naar 15,3 miljoen euro
De Jackpot viel niet bij de trekking van 10 augustus. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking van 10 september 2021 op 15,3 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de jackpot valt is dan 1 op 4.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.