Logo Eurojackpot

Jumbo Delfzijl verkoopt winnend Eurojackpot lot van ruim €55.000

Rijswijk, Tijdens de trekking van Eurojackpot op vrijdag 8 januari is er een grote prijs gevallen op een lot dat is verkocht bij de Jumbo in Delfzijl. Iemand in Delfzijl heeft 5 getallen goed voorspeld en heeft daarmee €55.239,90 gewonnen.

Bij deze trekking van Eurojackpot werden de getallen 8, 22, 25, 38, 50 getrokken en de twee bonusgetallen 8 en 9. De Nederlandse winnaar had de vijf winnende getallen goed voorspeld en wint daarmee de derde prijs. De Jackpot van €72.000.000 euro is niet gevallen en staat vrijdag 15 januari op een verwacht bedrag van 90 miljoen euro bruto.

Oproep aan winnaar
De gelukkige winnaar wordt opgeroepen om zich met het lot te melden bij Nederlandse Loterij, zodat het prijzengeld kan worden uitbetaald. Eurojackpot is een van de spelmerken van Nederlandse Loterij. "Zo'n grote geldprijs winnen, is een leuke start van het nieuwe jaar. We hopen deze winnaar binnenkort te mogen ontvangen op ons kantoor in Rijswijk" zegt Sander van de Vooren, woordvoerder van Eurojackpot.

Brutoprijs
Het gaat om een brutoprijs, er moet nog wel 30,1% kansspelbelasting worden ingehouden. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.