Logo Krasloten

Kraslot-speler wint 1 jaar lang 1.000 euro netto per week

Rijswijk, De laatste hoofdprijs van het Kraslot ‘1 Jaar Lang’ is geclaimd. De winnaar ontvangt 1 jaar lang 1.000 euro netto per week. Het winnende Kraslot is gekocht in de webshop van Krasloten. Dit betekent dat de twee hoofdprijzen van het Kraslot '1 Jaar Lang' allebei zijn geclaimd.

"We zien dat de populaireit van de webshop van Krasloten toeneemt, zeker rondom de feestdagen. Dit komt deels doordat we sinds april van dit jaar de Krasloten die in de webshop worden besteld, de volgende dag al kunnen bezorgen. Dat sluit aan bij de wensen van onze spelers. Eerder werd het winnende Kraslot 'BMW' ook verkocht in de webshop van krasloten.nl”, aldus Bram Steenhuisen, marketeer bij Krasloten.

Het gaat hier om spelnummer 246.
Prijswinnaars blijven anoniem Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Krasloten
Krasloten is een merk van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij € 894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt vrijwel de gehele opbrengst van Nederlandse Loterij gegeven aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een bedrag van ruim € 173 miljoen.