Logo Lucky Day

Lucky Day maakt twee winnaars 18.000 euro rijker

Rijswijk, Op donderdag 9 september hebben twee mensen ieder € 18.000 gewonnen bij Lucky Day. Een winnaar uit Amsterdam kocht het lot online, de andere winnaar kocht zijn of haar lot bij de Primera-winkel in Uithuizen.

De winnaar met het in Uithuizen gekochte lot wordt gevraagd zich te melden bij Nederlandse Loterij, waar Lucky Day onderdeel van is, zodat het lot gecontroleerd kan worden en het prijzengeld kan worden uitbetaald. De winnaar die het lot online kocht, krijgt de prijs automatisch op zijn bankrekening gestort.

“Dit is natuurlijk een leuke verrassing voor deze mensen, om zo vlak voor het weekend met een inzet van drie euro 18.000 euro te winnen”, zegt Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij. “Beide winnaars hadden negen van de tien getallen goed voorspeld en speelde bovendien mee met het bonusspel. Hierdoor is hun prijs verdriedubbeld.”

Brutoprijs
Het gaat om een bruto geldbedrag, waarvan 30,1 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. Omdat het belang van winnaars voorop staat, wordt de identiteit van de prijswinnaars niet bekendgemaakt.

Over Lucky Day
Lucky Day is een van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Lucky Day heeft dagelijks een trekking waarbij je meespeelt door uit 80 getallen 1 tot 10 getallen te kiezen. Wat iemand wint, is afhankelijk van het aantal getallen dat is gekozen, het aantal getallen dat goed is voorspeld en van de inleg.