Logo Lucky Day

Lucky Day-speler door 8 getallen 90.000 euro rijker

Rijswijk, Op woensdagavond 15 september is 90.000 euro gewonnen door één Lucky Day-speler. De gelukkige winnaar kocht zijn of haar lot bij Busch Tabaksspeciaalzaak in Leiden, speelde mee met acht getallen en had alle acht getallen goed.

De winnaar wordt gevraagd zich te melden bij Nederlandse Loterij, waar Lucky Day onderdeel van is, zodat het lot gecontroleerd kan worden en het prijzengeld kan worden uitbetaald.

“Dit is natuurlijk een fantastische verrassing, om met een inleg van 4,50 euro maar liefst 90.000 euro te winnen. Ik kan mij zo voorstellen dat de winnaar een topavond heeft gehad”, zegt Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij. “Ik hoop de gelukkige speler snel op ons kantoor te verwelkomen, zodat we het gewonnen bedrag kunnen overmaken.”

Brutoprijs
Het gaat om een bruto geldbedrag, waarvan 30,1 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. Omdat het belang van winnaars voorop staat, wordt de identiteit van de prijswinnaars niet bekendgemaakt.

Over Lucky Day
Lucky Day is een van de zeven kansspelen van Nederlandse Loterij. Lucky Day heeft dagelijks een trekking waarbij je meespeelt door uit 80 getallen 1 tot 10 getallen te kiezen. Wat iemand wint, is afhankelijk van het aantal getallen dat is gekozen, het aantal getallen dat goed is voorspeld en van de inleg.