Logo Lucky Day

Lucky Day-speler uit Enschede wint 84.000 euro

Rijswijk, Bij de Lucky Day-trekking van zaterdag 2 oktober heeft een inwoner uit Enschede in totaal 84.000 euro gewonnen. De gelukkige winnaar speelde 14 keer mee met 10 getallen en voorspelde 9 getallen goed.

“Dit is natuurlijk een fantastische verrassing, om met een inleg van 1,50 euro per lot maar liefst 84.000 euro te winnen. Ik kan mij zo voorstellen dat de winnaar een topavond heeft gehad”, zegt Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij. “We nodigen de winnaar van harte uit op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Lucky Day onderdeel van is, voor advies en begeleiding.”

Brutoprijs
Deze Lucky Day-speler had het lot online gekocht en krijgt de prijs automatisch op de bankrekening gestort. Het gaat om een bruto geldbedrag, waarvan 29 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. Omdat het belang van winnaars voorop staat, wordt de identiteit van de prijswinnaar niet bekendgemaakt.

Over Lucky Day
Lucky Day is een van de negen kansspelen van Nederlandse Loterij. Lucky Day heeft dagelijks een trekking waarbij je meespeelt door uit 80 getallen 1 tot 10 getallen te kiezen. Wat iemand wint, is afhankelijk van het aantal getallen dat is gekozen, het aantal getallen dat goed is voorspeld en van de inleg.