Logo Lucky Day

Lucky Day-speler uit Zuid-Scharwoude 15.000 euro rijker

Rijswijk, Bij de Lucky Day-trekking van zondag 26 september heeft een inwoner uit Zuid-Scharwoude 15.000 euro gewonnen. De gelukkige winnaar speelde mee met zes getallen, had alle zes getallen goed en speelde mee met het bonusspel, waardoor zijn of haar prijs vertienvoudigd werd.

“Met een inleg van 3 euro maar liefst 15.000 euro te winnen, wat een fantastische manier om het weekend mee af te sluiten. Ik kan mij zo voorstellen dat de winnaar vanochtend met een heerlijk gevoel wakker is geworden”, zegt Peter van Boesschoten, persvoorlichter van Nederlandse Loterij, waar Lucky Day onderdeel van is.

Brutoprijs
Deze Lucky Day-speler had het lot online gekocht en krijgt de prijs automatisch op de bankrekening gestort. Het gaat om een bruto geldbedrag, waarvan 30,1 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. Omdat het belang van winnaars voorop staat, wordt de identiteit van de prijswinnaars niet bekendgemaakt.

Over Lucky Day
Lucky Day is een van de zeven kansspelen van Nederlandse Loterij. Lucky Day heeft dagelijks een trekking waarbij je meespeelt door uit 80 getallen 1 tot 10 getallen te kiezen. Wat iemand wint, is afhankelijk van het aantal getallen dat is gekozen, het aantal getallen dat goed is voorspeld en van de inleg.