Logo Krasloten

Primera Haagdijk in Breda verkoopt Kraslot met hoofdprijs van 25.000 euro

Rijswijk, De koper van het winnende Kraslot bij Primera Haagdijk in Breda heeft de hoofdprijs van 25.000 euro netto gekrast. Het winnende lot was een Klavertje 4 Kraslot.

Het Klavertje 4 Kraslot is het populairste Kraslot van Krasloten. Bij dit spel krast de speler allereerst de geluksklaver open en vervolgens de klavers. Wanneer een van de klavers gelijk is aan de geluksklaver, dan wint de speler de prijs onder het gelijke symbool. Dit Kraslot kost 1 euro, wat betekent dat de winnaar met 1 euro de hoofdprijs van 25.000 euro heeft gewonnen.

Prijswinnaars anoniem
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Krasloten
Krasloten is een merk van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.