Logo Eurojackpot

Primera Oost-Souburg verkoopt winnend Eurojackpot lot van ruim € 322.000

Rijswijk, Tijdens de trekking van Eurojackpot op vrijdag 5 februari is er een grote prijs gevallen op een lot dat op bestelling is gekocht bij de Primera Oost-Souburg. Een klant van deze Primera heeft met het winnende lot ruim € 322.000 gewonnen.

Bij deze trekking van Eurojackpot werden de getallen 2 – 3 – 16 – 33 – 46 getrokken en de twee bonusgetallen 2 en 10. De Nederlandse winnaar had de vijf winnende getallen goed voorspeld en een bonusgetal. De Jackpot van €10.000.000 euro is ook gevallen, in Denemarken dit keer.

Oproep aan winnaar
De gelukkige winnaar wordt opgeroepen om zich met het lot te melden bij Nederlandse Loterij, zodat het prijzengeld kan worden uitbetaald. Eurojackpot is een van de spelmerken van Nederlandse Loterij. "Dit geluk is op bestelling gekocht bij een van onze verkooppunten. De winkelier en de winnaar zullen wel blij verrast zijn. We hopen deze winnaar binnenkort te mogen ontvangen op ons kantoor in Rijswijk" zegt Sander van de Vooren, woordvoerder van Eurojackpot.

Brutoprijs
De winnaar heeft € 322.395,30 gewonnen. Het gaat om een brutoprijs, er moet nog wel 30,1% kansspelbelasting worden ingehouden. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.