Logo Staatsloterij

Staatslot uit Doetinchem blijkt 1 miljoen euro waard bij trekking van 10 juli

Rijswijk, Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 juli is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van iemand die zijn of haar lot kocht bij de Albert Heijn in Doetinchem. Het winnende lotnummer is FZ 43573.

"Je zult maar in één keer miljonair zijn, zo vlak voor de zomervakantie. Die wordt zo extra ontspannen." zegt Sander van de Vooren, prijswinnaarbegeleider van de Staatsloterij. “Ik nodig de gelukkige winnaar van harte uit om langs te komen bij Staatsloterij zodat we de geldprijs kunnen overmaken.”

Eerste Hulp bij Geluk
De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom; dat heet Eerste Hulp bij Geluk. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

Jackpot groeit naar 11,7 miljoen euro
De Jackpot viel niet bij de trekking van 10 juli. De Jackpot staat bij de volgende Staatsloterijtrekking van 10 augustus 2021 op 11,7 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de jackpot valt is dan 1 op 5.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.