Logo Staatsloterij

Staatsloterij Hoofdprijs valt in Amsterdam

Rijswijk, Bij de trekking van de Staatsloterij van 10 april is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot van een abonneespeler uit Amsterdam. Het winnende lotnummer is EG 70092.

Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij het nieuw verworven rijkdom. “Een droom die uitkomt en bieden deze winnaar daarom graag ‘Eerste Hulp bij Geluk’. We hopen deze geluksvogel binnenkort persoonlijk te mogen feliciteren op ons kantoor in Rijswijk", aldus prijswinnaarbegeleider Marjon Dissel-van Bragt.

De Jackpot is niet gevallen
De Jackpot is niet gevallen en staat daarom bij de volgende trekking van 10 mei op 26,3 miljoen euro netto.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. In 2019 heeft Nederlandse Loterij €894,7 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks wordt vrijwel de gehele opbrengst van Nederlandse Loterij geïnvesteerd in de Nederlandse sport via het NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en in de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2019 ging het om een investering van ruim €173 miljoen.