Logo Krasloten

Total in Heerlen verkoopt winnend Kraslot van 100.000 euro

Rijswijk, Een van de twee hoofdprijzen van 100.000 euro netto uit de Krasloten-serie Geluksmunten is gekrast. De gelukkige winnaar kocht het winnende Kraslot bij de Total aan de Bokstraat in Heerlen.

In de prijzenpot van Kraslot Geluksmunten zit nu nog 1 hoofdprijs van 100.000 euro netto, naast vele andere grote en kleinere prijzen. Geluksmunten heeft een totale prijzenpot van ruim 2.400.000 euro netto.

Anonimiteit winnaars
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.

Over Krasloten
Krasloten is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de naam achter 9 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Sport en TOTO Casino. Onze missie is bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Nederlandse Loterij heeft geen winstoogmerk. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij een groot deel van haar resultaat in de Nederlandse sport via NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging en in de Nederlandse samenleving, via het ministerie van Financiƫn.