Logo Toto

TOTO Winkel-speler bij Primera Zuidplein in Rotterdam wint 74.000 euro

Rijswijk, Een speler van TOTO Winkel heeft met een inzet van 5 euro bij Primera Zuidplein in Rotterdam een bedrag van 74.028,35 euro gewonnen. Deze speler deed tien juiste voorspellingen van wedstrijden in de Premier League, Championship, Bundesliga, Serie A, La Liga, de Belgische, Nederlandse en Cypriotische hoogste divisies en de Deense tweede divisie. Daarmee is het de Voorspelling van de Week.

“Na een schitterend voetbalweekend is dit een heerlijk begin van de werkweek voor deze speler van TOTO Winkel. Wij vragen de prijswinnaar om contact met ons op te nemen. En nodigen hem of haar dan graag uit op ons kantoor in Rijswijk om de geldprijs te kunnen uitbetalen”, aldus Tonny Dijkhuizen, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij waar TOTO onderdeel van is.

Voor negen duels voorspelde de speler dat er in de eerste helft twee of meer keer zou worden gescoord. Bij de ontmoeting tussen Bologna en AC Milan in de Italiaanse Serie A ging de speler uit van een voorsprong bij rust voor de Milanese club.

De Voorspelling van de Week zag er als volgt uit:

  • Bologna-AC Milan (AC Milan leidt bij rust, quotering 2,65)
  • Brighton & Hove Albion-Manchester City (quotering 2,63)*
  • Southampton-Burnley (2,64)*
  • Arminia Bielefeld-Borussia Dortmund (2,46)*
  • Cercle Brugge-Standard Luik (2,85)*
  • Ethnikos Achnas-AEL Limassol (2,80)*
  • Athletic Bilbao-Villarreal (3,05)*
  • FC Utrecht-sc Heerenveen (2,24)*
  • B93 Kopenhagen-Skive IK (2,29)*
  • West Bromwich Albion-Bristol City (2,62)*

*Twee of meer doelpunten in de eerste helft

TOTO stelt het belang van prijswinnaars voorop en maakt daarom nooit hun namen bekend.

Over TOTO Winkel
TOTO is oer-Hollands en in 1957 opgericht door de KNVB. Bij TOTO Winkel is er elke dag een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij voorafgaand een voorspelling kan worden geplaatst. Dat kan in de winkel of via de TOTO Winkel-app. Met deze app kunnen spelers een voorspelling doen, een QR-code aanmaken en deze in de winkel scannen. Daarmee kunnen spelers de weddenschap plaatsen en afrekenen.

TOTO Winkel is een spelmerk van Nederlandse Loterij. Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij via NOC*NSF een groot deel van haar resultaat aan de Nederlandse sport. In 2020 was dat een bedrag van 45,2 miljoen euro, waarvan 3,5 miljoen euro naar de KNVB ging voor het Nederlandse amateurvoetbal. Ook Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport en TOTO Casino zijn spelmerken van Nederlandse Loterij.