Logo Toto

Voetbalfans verdelen TOTO-jackpot van ruim 200.000

Rijswijk, Maar liefst 36 voetbalfans verdelen de TOTO-13 Jackpot van 200.641 euro nadat zij de uitslag van 13 voetbalwedstrijden goed hadden voorspeld. Het is voor het eerst dat de TOTO-13 Jackpot door zoveel spelers wordt gedeeld.

De totale jackpot stond op 200.641 euro. Dat betekent dat elke speler 5.573,36 euro wint. Het betreft een bruto geldprijs waar de winnaar 30,1 procent kansspelbelasting over betaalt.

TOTO-13 is een spel dat alleen in de winkel aangeboden wordt. Bij dit spel dien je van 13 door TOTO geselecteerde wedstrijden de juiste uitkomst te voorspellen. Bij deze jackpot ging het om wedstrijden uit onder meer de Nederlandse, Engelse, Duitse en Spaanse competitie. De prijswinnaars hebben meegespeeld in winkels verspreid over het land. TOTO stelt het belang van prijswinnaars voorop en maakt daarom nooit hun namen bekend.

Over TOTO
TOTO is oer-Hollands en in Nederland de enige legale aanbieder van sportweddenschappen. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij spelers een voorspelling kunnen plaatsen. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij via NOC*NSF een groot deel van zijn resultaat aan de Nederlandse sport. In 2020 ging het om een bedrag van 45,2 miljoen euro.