Logo Krasloten

Albert Heijn in Leiden verkoopt winnend kraslot van €100.000,-

Rijswijk, De hoofdprijs van €100.000,- netto uit de Krasloten-serie 24 Karaat Cash is gisteren gekrast. De gelukkige winnaar kocht het winnende Kraslot bij de Albert Heijn aan het Bevrijdingsplein in Leiden.

Wij vragen de winnaar zich te melden bij Nederlandse Loterij, zodat het kraslot gecontroleerd kan worden en het prijzengeld kan worden uitbetaald.

Woordvoerder Cynthia van Parreren: “Deze prijswinnaar heeft het enorme geluk om de hoofdprijs van dit spel te winnen. Wij wensen hem of haar veel geluk met het prijzengeld.”

Anonimiteit winnaars
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend maken.

Over Krasloten
Krasloten is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de naam achter 9 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Sport en TOTO Casino. Onze missie is bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Nederlandse Loterij heeft geen winstoogmerk. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij een groot deel van haar resultaat in de Nederlandse sport via NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging en in de Nederlandse samenleving, via het ministerie van Financiën.