Logo Staatsloterij

Hoofdprijs Staatsloterij valt in Krimpen aan den IJssel

Rijswijk, Bij de Staatsloterij-trekking van 10 juni is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op een heel lot dat verkocht is in de Albert Heijn gebroeders de Block in Krimpen aan den IJssel. Het winnende lotnummer is FP 75038.

Voor een Staatsloterij-winkelspeler is dit weekend heel mooi begonnen. Deze speler mag zich vanaf nu namelijk miljonair noemen. De Hoofdprijs van €1.000.000,- is gevallen op een heel Staatslot.

Het prijzengeld wordt automatisch overgemaakt naar het rekeningnummer van deze speler. Winnaars van grote geldprijzen worden uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij het nieuw verworven rijkdom, dat heet ‘Eerste Hulp bij Geluk’.

“Dit moet voor deze winnaar uit Krimpen aan den IJssel een droom zijn die uitkomt, zo aan het begin van dit zonnige weekend. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren”, aldus Marjon Dissel-van Bragt, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Jackpot groeit naar 13,8 miljoen euro
De jackpot is niet gevallen en staat bij de volgende trekking op 10 juli op 13,8 miljoen euro belastingvrij. De kans dat hij dan valt is 1 op 4.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.