Logo Miljoenenspel

Inwoner Heemskerk wint 1 miljoen euro netto met Miljoenenspel

Rijswijk, Heemskerk is een miljonair rijker. Een abonneespeler van Miljoenenspel won met lotnummer 21898N maar liefst 1 miljoen euro bij de trekking van zaterdagavond 14 mei.

“Wat een enorme verrassing, als je ontdekt dat je in een klap miljonair bent geworden”, zegt prijswinnaarbegeleider Tonny Dijkhuizen van Nederlandse Loterij, waar Miljoenenspel onderdeel van is. “Wij feliciteren de winnaar van harte met deze fantastische prijs.”

Belastingvrij
De kersverse miljonair krijgt het prijzengeld belastingvrij op zijn of haar bankrekening overgemaakt.

Eerste Hulp bij Geluk
Nederlandse Loterij nodigt de gelukkige winnaar uit voor 'Eerste Hulp bij Geluk'. Dit bestaat uit advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom. De identiteit van de prijswinnaar wordt niet bekendgemaakt.

Over Miljoenenspel
Miljoenenspel is een spel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij 928,9 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele resultaat aan de Nederlandse sport via NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van 168,5 miljoen euro.