Logo Staatsloterij

Inwoner uit Heerde wint 20 jaar lang 250.000 euro per jaar met Staatslot

Rijswijk, Een abonneespeler uit de plaats Heerde in Gelderland kan gaan leven als een Koning! Deze speler deed met een heel lot mee aan de Koningsdagtrekking van de Staatsloterij en heeft de Kroonprijs van 20 jaar lang, €250.000 per jaar, belastingvrij gewonnen! Het winnende lotnummer is BL 78603.

Omdat het om een abonneespeler gaat wordt het prijzengeld automatisch overgemaakt naar de bankrekening van deze prijswinnaar. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

“Dit is voor de winnaar van de Droomsalaristrekking een fantastische Koningsdag geweest! Wij hopen de winnaar bij ons op kantoor te ontvangen en persoonlijk te feliciteren”, aldus Cynthia van Parreren, woordvoerder bij Nederlandse Loterij.

10 mei aanstaande staat de Jackpot op 8,1 miljoen
De volgende reguliere Staatsloterijtrekking is op 10 mei aanstaande. Dan staat de Jackpot op 8.100.000 euro belastingvrij.

Anonimiteit
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is opgericht in 1726 en is daarmee de oudste loterij van Nederland. Jaarlijks zijn er 16 trekkingen; 12 reguliere trekkingen (elke 10e van de maand), de Koningsdagtrekking, de 1 juli-trekking, de 1 oktober trekking en de Oudejaarstrekking. Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.