Logo Staatsloterij

Inwoner Vianen wint 30 jaar lang €10.000 per maand bij Staatsloterij

Rijswijk, De hoofdprijs van de 1 oktober Droomsalaristrekking van Staatsloterij is gevallen op een lot dat is verkocht bij de Albert Heijn in Vianen. De gelukkige winnaar ontvangt 30 jaar lang €10.000 netto per maand met lotnummer GA 72417.

De winnaar wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt ‘Eerste Hulp bij Geluk’; dit is advies en begeleiding bij de nieuwe rijkdom. “Dit is voor de winnaar van de Droomsalaristrekking een geweldige start van de herfst! Een droom die uitkomt. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren”, aldus Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Prijswinnaars blijven anoniem
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Jackpot
De eerstvolgende reguliere trekking van Staatsloterij is op 10 oktober aanstaande. Dan staat de Jackpot op 25,7 miljoen euro belastingvrij en valt hij gegarandeerd.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is opgericht in 1726 en is daarmee de oudste loterij van Nederland. Jaarlijks zijn er 16 trekkingen; 12 reguliere trekkingen (elke 10e van de maand), de Koningsdagtrekking, de 1 juli-trekking, de 1 oktober-trekking en de Oudejaarstrekking.

Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. In 2021 heeft Nederlandse Loterij 2.467 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2021 ging het om een bedrag van 188 miljoen euro.