Logo Krasloten

Jumbo in Oost West en Middelbeers verkoopt winnend Kraslot van 50.000 euro

Rijswijk, De hoofdprijs van het Kraslot 50x Cash is geclaimd. De winnaar kocht zijn of haar Kraslot bij de Jumbo in Oost West en Middelbeers en wint daarmee 50.000 euro. Dit betekent dat allebei de hoofdprijzen van het Kraslot 50x Cash van dit specifieke spelnummer zijn gekrast.

Krasloten is een van de negen kansspelen van Nederlandse Loterij en is de enige loterij in Nederland waarbij spelers direct na aankoop van hun lot kunnen zien of ze prijs hebben. De prijzen van Krasloten zijn nettoprijzen. Het Krasloten-spel ‘50x Cash’ heeft een totale prijzenpot van 5.300.000 euro.

Prijswinnaars anoniem
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Krasloten
Krasloten is een merk van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.