Logo Lucky Day

Lucky Day-prijswinnaar koopt winnend lot van €30.000,- in Rotterdam

Rijswijk, Bij de Lucky Day-trekking van 6 februari 2022 is een prijs van €30.000,- gewonnen. De speler voorspelde 8 getallen goed en heeft daarmee deze geldprijs gewonnen. Het winnende lot werd gekocht bij Primera Alexandrium in Rotterdam. De winnaar wordt verzocht zich te melden bij Nederlandse Loterij, zodat het lot gecontroleerd kan worden en het prijzengeld kan worden uitbetaald.

Eveneens heeft op deze dag een deelnemer in Tegelen €6.000,- gewonnen, ook met een inleg van €1,50. "Je zal het maar meemaken; met een inleg van slechts €1,50 zo’n mooie prijs winnen! Het is met recht een Lucky Day te noemen voor deze twee deelnemers", zegt Cynthia van Parreren, woordvoerder bij Nederlandse Loterij.

Brutoprijs
Het gaat om een brutoprijs, er wordt nog wel 29% kansspelbelasting ingehouden.

Over Lucky Day
Lucky Day is een kansspel van Nederlandse Loterij. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.