Logo Krasloten

Primera Middenweg in Amsterdam verkoopt winnend Kraslot

Rijswijk, Een van de twee hoofdprijzen van het kraslot ‘1 Jaar Lang' is geclaimd. De winnaar kocht zijn of haar lot bij de Primera Middenweg in Amsterdam en wint 1 jaar lang 150 euro netto per dag.

In de prijzenpot van het kraslot ‘1 Jaar Lang’ zit nu nog 1 hoofdprijs, naast vele andere grote en kleinere prijzen. Het gaat hier om netto bedragen.

Anonimiteit winnaars
Nederlandse Loterij, waar Krasloten onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en zal daarom de gegevens van de prijswinnaars niet bekendmaken.

Over Krasloten
Krasloten is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de naam achter 9 bekende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Winkel, TOTO Sport en TOTO Casino. Onze missie is bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Samen laten wij heel veel mensen winnen en niet alleen met miljoenen aan prijzengeld. Nederlandse Loterij heeft geen winstoogmerk. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij een groot deel van haar resultaat in de Nederlandse sport via NOC*NSF, in 18 goede doelen op het gebied van gezondheid en beweging en in de Nederlandse samenleving, via het ministerie van Financiën.