Logo Lucky Day

Primera Sandra in Bleiswijk verkoopt winnend Lucky Day-lot van €1.350.000,-

Rijswijk, Bij de Lucky Day-trekking van maandag 12 september 2022 is een prijs van €1.350.000,- gewonnen. De winnaar speelde met 10 getallen mee, voorspelde ze alle 10 goed en deed mee met het bonusspel. Het winnende lot werd gekocht bij Primera Sandra in Bleiswijk.

De winnaar wordt verzocht zich te melden bij Nederlandse Loterij, zodat het lot gecontroleerd kan worden en het prijzengeld kan worden uitbetaald. “Wat een geweldige start van de week voor deze prijswinnaar, zegt Karen van Schie, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. “Ik kijk ernaar uit de winnaar te ontmoeten en te feliciteren."

Nederlandse Loterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Brutoprijs
Het gaat om een brutoprijs. Er wordt nog wel 29% kansspelbelasting ingehouden.

Over Lucky Day
Lucky Day is een kansspel van Nederlandse Loterij. In 2021 heeft Nederlandse Loterij 2.467 miljoen euro aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2021 ging het om een bedrag van 188 miljoen euro.