Logo Staatsloterij

Staatsloterij Jackpot van 12,8 miljoen gevallen bij Primera in Bleiswijk

Rijswijk, Bij de Staatsloterij-trekking van 10 maart is de Jackpot van 12,8 miljoen euro netto gevallen in de gemeente Bleiswijk bij Primera Sandra. Het winnende lotnummer is FV74622.

De winnaar wordt opgeroepen om een afspraak te maken bij de Staatsloterij om zijn of haar prijs op te halen. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

Jackpot op 10 april is 7,5 miljoen euro
De jackpot is in maart gevallen en staat bij de volgende trekking op 10 april op 7,5 miljoen euro belastingvrij. De kans dat hij dan valt is 1 op 7.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is opgericht in 1726 en is daarmee de oudste loterij van Nederland. Jaarlijks zijn er 16 trekkingen; 12 reguliere trekkingen (elke 10e van de maand), de Koningsdagtrekking, de 1 juli-trekking, de 1 oktober trekking en de Oudejaarstrekking. Staatsloterij is onderdeel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. In 2020 heeft Nederlandse Loterij € 928,9 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2020 ging het om een bedrag van € 168,5 miljoen.