Logo Staatsloterij

Staatsloterij Jackpot van 25,7 miljoen gevallen op 1/5 loten in Dronten, Ede, Hengelo OV en Nuenen

Rijswijk, Bij de Staatsloterij-trekking van 10 oktober is de Jackpot van 25,7 miljoen euro netto o.a. gevallen op een 1/5 lot, met lotnummer AZ 70382, van abonneespelers in Dronten, Ede, Hengelo OV en Nuenen. De winnaars delen de Jackpot van 25,7 miljoen en krijgen ieder 5,14 miljoen euro.

Thomas van Vessem, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, roept de winnaars op om een afspraak te maken bij de Staatsloterij. “Wat een feest voor deze Staatsloterij-spelers. De abonneespelers krijgen het prijzengeld automatisch overgemaakt op hun bankrekening. We ontvangen de prijswinnaars graag op ons kantoor voor Eerste Hulp bij Geluk, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom.”

Jackpot op 10 november is 12,6 miljoen euro

De jackpot is in oktober gevallen en staat bij de volgende trekking op 10 november op 12,6 miljoen euro belastingvrij. De kans dat hij dan valt is 1 op 7. Staatsloterij streeft naar volledige verkoop van alle 5/5 loten, maar soms lukt dat niet helemaal omdat bijvoorbeeld spelers hun abonnement met 1/5 loten opzeggen. Het overgebleven deel van de Jackpot gaat door naar de Jackpot van de eerstvolgende trekking.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.