Logo Staatsloterij

Vijf spelers delen Staatsloterij Hoofdprijs van 1 miljoen euro

Rijswijk, Bij de Staatsloterijtrekking van 10 september is de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gevallen op vijf 1/5e loten met lotnummer AG 67836. Vier winnaars zijn abonneespelers uit Amsterdam, Assendelft, de gemeente Oude IJsselstreek en de gemeente Roermond. Een winnaar kocht zijn of haar Staatslot in een winkel in Roosendaal. Zij delen de hoofdprijs en krijgen ieder 200.000 euro belastingvrij.

Tonny Dijkhuizen, prijswinnaarbegeleider van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is: “Wat een weekend voor deze Staatsloterij-spelers. De abonneespelers krijgen het prijzengeld automatisch overgemaakt op hun bankrekening. En de winnaar met een in de winkel gekocht Staatslot vragen we zich bij ons te melden om de prijs te kunnen uitbetalen. We ontvangen de vijf prijswinnaars graag op ons kantoor voor Eerste Hulp bij Geluk, advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom.”

Prijswinnaars blijven anoniem
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom hun gegevens niet bekend.

Jackpot 25,7 miljoen euro valt gegarandeerd
De eerstvolgende trekking van Staatsloterij is de Droomsalaristrekking op 1 oktober aanstaande. Spelers maken dan kans op de hoofdprijs van 30 jaar lang 10.000 euro belastingvrij per maand.

Bij de reguliere trekking op 10 oktober valt de Jackpot gegarandeerd. De Jackpot staat dan op 25,7 miljoen euro.

Over Staatsloterij
Staatsloterij is opgericht in 1726 en is daarmee de oudste loterij van Nederland. Jaarlijks zijn er 16 trekkingen; 12 reguliere trekkingen (elke 10e van de maand), de Koningsdagtrekking, de 1 juli-trekking, de 1 oktober-trekking en de Oudejaarstrekking.