Logo Eurojackpot

Eurojackpot winnaar van 466.255,60 euro uit Hilversum meldt zich net op tijd

Rijswijk, De Hilversumse winnaar van 466.255,60 euro heeft zich na bijna een jaar alsnog gemeld bij Eurojackpot. De speler kocht het winnende lot voor de trekking van 20 december 2022 bij de Albert Heijn aan de Langestraat in Hilversum. Prijswinnaars hebben altijd een jaar de tijd om zich te melden.

Jaarlijks komt het voor dat spelers hun winnende loten niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om deze prijs te verzilveren, moet de winnaar zich met het lot melden bij op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom.

Anonimiteit winnaars
Winnaars van Eurojackpot blijven altijd anoniem. 'Dat was in dit geval erg lastig. Ook wij weten niet wie de gelukkige winnaar is, tot deze persoon zich bij ons meldt', zegt Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. 'Gelukkig heeft de winnaar zich op tijd gemeld en kunnen wij dit prachtige bedrag overmaken naar de rekening van deze speler.'

Zoektocht
Eurojackpot deed het afgelopen jaar meerdere pogingen de winnaar te vinden. Zo werd in april bij de Albert Heijn aan de Langestraat in Hilversum een grootse zoekactie gehouden, reden er Eurojackpot-bakfietsen door de stad om inwoners te attenderen op de zoektocht en werd er bij meerdere radiostations een oproep gedaan aan inwoners van Hilversum om voor de zekerheid de keukenla of het prikbord in de hal nogmaals na te kijken.