Logo Eurojackpot

Eurojackpot zoekt winnaar van €466.255,60 in Hilversum

Rijswijk, Eurojackpot is op zoek naar de prijswinnaar van 466.255,60 euro, die in de Albert Heijn aan de Langestraat 53 in Hilversum het winnende lot heeft gekocht. Op 20 december 2022 is deze prijs gevallen, maar de winnaar heeft zich tot nu toe niet gemeld om de prijs te innen. De verwachting is dat de winnaar uit de buurt komt. Het winnende lotnummer is 6 - 11 - 26 - 43 - 49 met bonusgetallen 5 - 8. De winnaar voorspelde het hele lotnummer én een bonusgetal goed.

Jaarlijks komt het voor dat spelers hun winnende loten niet verzilveren. Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht. Om deze prijs te verzilveren, moet de winnaar zich met het lot melden bij op het hoofdkantoor van de Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onderdeel van is. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom.

Anonimiteit winnaars
Winnaars van Eurojackpot blijven anoniem. 'Dat is in dit geval erg lastig, want ook wij weten niet wie de gelukkige winnaar is', zegt Bjorn Rosner, woordvoerder van Nederlandse Loterij. 'We zien vaak dat fysieke loten worden gekocht door buurtbewoners van het verkooppunt. Daarom roepen we iedereen in de omgeving van Hilversum op om toch nog een keer thuis te uit te kijken naar het winnende lot. Dan hopen we de winnaar snel bij ons op kantoor te ontvangen.'

Eurojackpot is vanaf donderdag 13 april ook fysiek aanwezig in Hilversum met verschillende uitingen in de winkels van Albert Heijn. Op zaterdag 15 april rijden er Eurojackpot-bakfietsen door de stad om alle inwoners attent te maken op de zoektocht naar het winnende lot en de eigenaar.