Logo Staatsloterij

Hoofdprijs Staatsloterij valt weer in Bleiswijkse winkel; 30 jaar lang 10.000 per maand

Rijswijk, De hoofdprijs van de 1 oktober Droomsalaristrekking van Staatsloterij is gevallen op een Staatslot gekocht bij Primera Sandra in Bleiswijk. De gelukkige winnaar met lotnummer CO 25819 ontvangt 30 jaar lang 10.000 euro netto per maand.

Bij Primera Sandra in Bleiswijk is eerder een hele grote prijs gevallen: de Staatsloterij Jackpot van 12,8 miljoen euro op 10 maart 2022. Om de winnaar te vinden heeft Staatsloterij destijds een grootschalige oproep gedaan met een vliegtuigje boven de omgeving van Bleiswijk. En met succes; bijna twee maanden na de trekking meldde de winnaar zich op kantoor van Nederlandse Loterij.

“Wat een waanzinnige start van de herfst voor de winnaar van de 1 oktober Droomsalaristrekking. Een droom die uitkomt. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren”, aldus Thomas van Vessem, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. De winnaar wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt ‘Eerste Hulp bij Geluk’; advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom.

Prijswinnaars blijven anoniem. Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

De eerstvolgende reguliere trekking van Staatsloterij is op 10 oktober aanstaande. Dan staat de Jackpot op 7,5 miljoen euro belastingvrij.