Logo Staatsloterij

Hoofdprijs Staatsloterij van 30 miljoen valt in Gemeente Woensdrecht

Rijswijk, Bij de meest succesvolle Oudejaarstrekking ooit is de Hoofdprijs van 30 miljoen euro gevallen  op een heel Staatslot. Het winnende lotnummer van de Hoofdprijs van 30 miljoen euro belastingvrij is EF 44384.

De Oudejaarstrekking was nooit eerder zo populair en hoort inmiddels net zo bij de viering van Oud & Nieuw als oliebollen en champagne. Het is een belangrijk onderdeel van de Oudejaarstraditie geworden. Staatsloterij verkocht dit jaar ruim 7,2 miljoen Oudejaarsloten, dat is wederom meer dan vorig jaar, tot vandaag de meest succesvolle Oudejaarstrekking.

Winnaar 30 miljoen
“Wat een onwerkelijk en fantastisch begin van 2024 voor deze speler van Staatsloterij. We kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en te feliciteren met het winnen van de Hoofdprijs van 30 miljoen euro. Wij nodigen de winnaar van harte uit op het kantoor van Nederlandse Loterij om hem/haar te voorzien van advies en begeleiding om zo lang mogelijk zoveel mogelijk plezier te hebben van deze prijs”, laat prijswinnaarbegeleider Bjorn Rosner weten. Staatsloterij feliciteert ook alle andere prijswinnaars, waaronder de winnaars van 200 Elektrische MINI’s.   Vorig jaar viel de Hoofdprijs op een heel Staatslot dat gekocht was door een inwoner uit Amersfoort.