Logo Lotto

Inwoner Den Haag wint Lotto XL prijs van 1 miljoen euro

Rijswijk, Bij de Lotto-trekking van zaterdag 31 december 2022 is de XL prijs van 1 miljoen euro gevallen op een lot gekocht bij Primera Van de Wege in Den Haag. De prijswinnaar heeft de zes winnende getallen 1 – 8 – 11– 17 – 23 – 30 met reservegetal 14 goed voorspeld.

De winnaar wordt opgeroepen om een afspraak te maken om zijn of haar prijs op te halen. De winnaar ontvangt, indien gewenst, advies en begeleiding. Winnaars van grote geldprijzen worden altijd uitgenodigd om langs te komen op het kantoor van Nederlandse Loterij.

Eerste hulp bij geluk
De winnaar wordt uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Lotto onderdeel van is. Hij of zij ontvangt ‘Eerste hulp bij geluk’; advies en begeleiding bij de nieuw verworven rijkdom. “Wat een prachtige start van 2023 voor de winnaar van de Lotto XL prijs. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te feliciteren”, aldus Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Bruto geldprijs
De Lotto Jackpot staat aanstaande zaterdag op 3,3 miljoen euro. Dit is een bruto prijs, wat betekent dat de winnaar over dit bedrag nog kansspelbelasting moet betalen.

Prijswinnaars blijven anoniem Lotto stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.