Logo Eurojackpot

Inwoner Krimpen aan den IJssel wint 369.980,50 euro met Eurojackpot

Rijswijk, Een inwoner uit Krimpen aan den IJssel heeft 369.980,50 euro gewonnen bij de trekking van Eurojackpot van dinsdag 10 januari. De speler kocht het winnende lot online. De getallen 9 – 16 – 27 – 41 – 45 en de bonusgetallen 1 – 4 werden getrokken. De winnaar voorspelde de vijf getallen en één bonusgetal goed. Dat deden ook twee spelers in andere Duitsland en Tsjechië.

Jackpot
De Jackpot van 43 miljoen is gisteravond niet gevallen. Bij de volgende trekking van Eurojackpot op vrijdag 13 januari is de verwachte Jackpotstand 51 miljoen euro.

Anonimiteit prijswinnaars & brutoprijs
Het gaat om een brutoprijs, waarvan ruim 29 procent kansspelbelasting wordt ingehouden. Nederlandse Loterij, waar Eurojackpot onder valt, maakt de identiteit van de winnaar niet bekend.

Over Eurojackpot
Eurojackpot wordt gespeeld in achttien Europese landen. Iedere dinsdag- en vrijdagavond is de trekking, met een jackpot die kan oplopen tot 120 miljoen euro.

Eurojackpot is een spel van Nederlandse Loterij. Nederlandse Loterij is de grootste aanbieder van kansspelen in Nederland met negen spelmerken: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten, TOTO Sport, TOTO Casino en TOTO Winkel. In 2021 heeft Nederlandse Loterij € 2.467 miljoen aan prijzengeld uitgekeerd aan haar spelers (inclusief kansspelbelasting). Jaarlijks geeft Nederlandse Loterij vrijwel haar gehele opbrengst aan de Nederlandse sport via het NOC*NSF, aan 18 goede doelen op het gebied van gezondheid, beweging en welzijn en aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën. In 2021 ging het om een bedrag van € 188 miljoen.