Logo Staatsloterij

Jackpot Staatsloterij valt op drie 1/5 loten in provincie Utrecht

Rijswijk, Bij de Staatsloterijtrekking van 10 januari is de Jackpot van 16,3 miljoen euro netto gevallen op vijf 1/5e loten met lotnummer FO 72702. Zij delen de Jackpot en winnen ieder 3.260.000 euro belastingvrij. Drie winnende loten zijn verkocht in de provincie Utrecht: Utrecht (stad), gemeente De Bilt en Zeist. De andere twee winnende loten zijn gevallen in Zandvoort en in de gemeente Roosendaal.

Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is: “Wat een begin van 2023 voor deze Staatsloterij-spelers. Wij roepen de winnaars op zich bij ons te melden om de prijs te kunnen uitbetalen en ze Eerste Hulp bij Geluk te kunnen verlenen. 3.260.000 euro is een bijzonder hoge prijs.”

Prijswinnaars blijven anoniem
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom hun gegevens niet bekend.

Jackpot naar 7,5 miljoen bij de trekking van februari
De eerstvolgende trekking van Staatsloterij is de 10 februari-trekking. Spelers maken dan kans op de hoofdprijs van 7,5 miljoen euro belastingvrij. De kans dat de jackpot valt 1 op 7.

Op 27 april vindt de Koningsdagtrekking plaats. De hoofdprijs van deze trekking bedraagt 20 jaar lang, 250.000 euro netto per jaar.