Logo Staatsloterij

Staatsloterij Hoofdprijs van 1 miljoen euro is gevallen in Beverwijk

Rijswijk, Een Staatsloterij-speler uit Beverwijk met een abonnement heeft bij de trekking van 10 februari de Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto gewonnen. Het winnende lotnummer is EK 82796.

“Dit zal een onvergetelijk begin van het weekend geweest zijn voor de winnaar, op vrijdagavond ben je ineens miljonair! Het prijzengeld wordt automatisch overgemaakt naar het rekeningnummer van deze abonneespeler. Winnaars van grote geldprijzen worden uitgenodigd op het kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is. Hij of zij ontvangt indien gewenst advies en begeleiding bij het nieuw verworven rijkdom, dat heet ‘Eerste Hulp bij Geluk’.” aldus Thomas van Vessem, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Jackpot op 10 maart is 8,1 miljoen euro
De jackpot is in februari niet gevallen en staat bij de volgende trekking op 10 maart op 8,1 miljoen euro belastingvrij. De kans dat hij dan valt is 1 op 6. Op 27 april vindt de Koningsdagtrekking plaats. De hoofdprijs van deze trekking bedraagt 20 jaar lang, 250.000 euro netto per jaar.

Anonimiteit winnaars
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.