Logo Staatsloterij

Staatsloterij Hoofdprijs XL zorgt voor winnaars door heel Nederland

Rijswijk, Tijdens de Staatsloterijtrekking van 10 juli viel de Hoofdprijs XL van 1.000.000 euro belastingvrij op 1/5e loten met lotnummer AR 85418. De winnaars ontvangen ieder 200.000 euro. De Albert Heijn aan de Keesomstraat in Ede verkocht een van de winnende loten. Andere winnaars, uit Arnhem, Schoondijke en Elim, kochten de loten online. Het vijfde lot werd verkocht zonder XL-optie.

“Wat een goed begin van de zomer,” aldus Rachel Duinisveld, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij. “Wij feliciteren de winnaars met deze mooie prijs. We roepen de winnaar die het lot in de winkel heeft gekocht op om zich snel bij ons te melden, zodat we de prijs kunnen uitkeren.”

Prijswinnaars blijven anoniem Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Jackpot De jackpot is deze maand niet gevallen. Bij de volgende trekking, op 10 augustus, staat de jackpot op 14,4 miljoen euro belastingvrij.