Logo Staatsloterij

Staatsloterij Jackpot van 10,5 miljoen euro valt in Tiel

Rijswijk, Rijswijk, 11 april 2023 - Door de Staatsloterij-trekking van 10 april mag een inwoner van Tiel zichzelf multimiljonair noemen. De Jackpot van 10,5 miljoen euro is gevallen op het winnende lot met nummer DH56199 en de winnaar is een abonneespeler.

“De gelukkige winnaar sluit het Paasweekend mooi af met het winnen van deze prachtige geldprijs. De winnaar is van harte uitgenodigd bij ons op kantoor voor advies en begeleiding bij het winnen van zo’n mooi bedrag. Wij geven graag ‘Eerste Hulp bij Geluk’ en kunnen niet wachten om de winnaar te mogen ontvangen”, aldus Rachel Duinisveld, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Prijswinnaars blijven anoniem Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Trekkingen Tijdens de Koningsdagtrekking op 27 april 2023 is er kans op de Kroonprijs van 20 jaar lang, € 250.000 netto per jaar. Op 10 mei staat de jackpot van de trekking op 7,5 miljoen euro belastingvrij.