Logo Staatsloterij

Vijf spelers delen Staatsloterij Kroonprijs van 20 jaar lang 250.000 euro

Rijswijk, De Kroonprijs van de Staatsloterij, bestaande uit 20 jaar lang 250.000 euro per jaar, is gevallen op vijf 1/5e loten in Amsterdam, Assen, Rotterdam, Amersfoort en Zaandam. Dat betekent dat de winnaars de komende 20 jaar 50.000 euro per jaar op hun rekening mogen bijschrijven. Deze prijs is belastingvrij. Drie winnaars hebben hun lot, met lotnummer AO 66110, gekocht in de winkel, twee spelers speelden online mee.

Bjorn Rosner, woordvoerder en prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij: ‘Wat een prachtig einde van Koningsdag voor deze winnaars. Wij nodigen hen van harte uit zich bij ons te melden. Hij of zij ontvangt van ons ‘Eerste Hulp bij Geluk’; advies en begeleiding bij de nieuwverworven rijkdom.’

Naast de Kroonprijs werd ook vijf keer 100.000 euro verdeeld. Ook hen wordt verzocht zich te melden op kantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

Prijswinnaars blijven anoniem Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Jackpot De eerstvolgende trekking van Staatsloterij is op 10 mei aanstaande. Dan staat de Jackpot op 7,5 miljoen euro belastingvrij.